Политика приватности података

 

Ова страница вас информише о нашим правилима у вези са прикупљањем, коришћењем и откривањем личних података које добијамо од корисника Веб Презентације. Коришћењем Веб Презентације, пристајете на прикупљање и коришћење информација у складу са овим правилима.

Прикупљање и употреба информација

„Радован Васић ПР Хабит Концепт Студио“ не прикупља и не користи никакве личне информације без вашег знања те не прослеђује, не дели и не продаје ваше податке трећим лицима. Ваше личне податке користимо само за аналитичке потребе и унапређење Веб Презентације.

Подаци о коришћењу

Као и многи други оператери Веб презентација, ми прикупљамо информације које ваш претраживач шаље кад год посетите нашу Веб Презентацију. Ови подаци о коришћењу могу садржавати информације као што су Интернет Протокол адреса рачунара – (“ИП”) адреса, врста претраживача, верзија претраживача, странице наше Веб Презентације које посећујете, време и датум посете, време проведено на тим страницама и друга слична статистика.

Одржавамо присуство на различитим друштвеним мрежама и можда сте били усмерени на ову веб страницу преко једне од тих платформи, али ми не прикупљамо повезане податке. Поред тога, користимо услуге као што је “Google Analytics” које сакупљају, прате и анализирају саобраћај на веб страницама како бисмо побољшали наше услуге и Веб презентацију.

Колачићи

Колачићи су датотеке са малом количином података, које могу садржавати јединствени анонимни идентификатор. Колачићи се шаљу вашем претраживачу са веб презентације и чувају се на хард диску вашег рачунара. Користимо „колачиће“ за прикупљање основних информација и побољшање корисничког искуства. Можете да подесите ваш претраживач да одбије све колачиће или да назначи када се који колачић шаље. Међутим, ако не прихватате колачиће, можда нећете моћи да користите неке делове наше Веб странице.

Колачићи које користимо: 1. Google Analytics; 2. Колачићи веб локација (колачићи који се користе за правилно функционисање веб странице, нпр. Одабир језика).

Сигурност

Сигурност ваших личних података за нас је важна, али имајте на уму да ниједан начин преноса путем Интернета или начин електронског чувања нису 100% сигурни. Иако се трудимо да користимо комерцијално прихватљива средства за заштиту ваших личних података, не можемо гарантовати његову апсолутну сигурност.

Ако нам пошаљете осетљиве податке, користимо сигурну везу (HTTPS) за пренос тих података и осигуравамо да се сав наш софтвер редовно ажурира и да имамо потребне заштитне мере.

Измене у овој политици приватности

Ова Политика приватности ступа на снагу од 23.10.2019. и остаће на снази осим у погледу било каквих промена њених одредаба у будућности, које ће ступити на снагу одмах након објављивања на овој страници.

Придржавамо право да ажурирамо или променимо нашу Политику приватности у било ком тренутку. Ваша континуирана употреба Услуге након што на овој страници објавимо било какве измене Политике приватности представљаће вашу потврду о изменама и вашу сагласност да се придржавате и буде везана модификованом Политиком приватности.

Ако унесемо било какве значајне измене у ову Политику приватности, обавестићемо вас било путем адресе е-поште (ако сте нам доставили), или стављањем истакнутог обавештења на нашу веб презентацију.

Контактирајте нас

Ако имате било каквих питања о нашим правилима о подацима, као и о томе како вас чувамо док прегледавате нашу веб страницу и комуницирате са нама, слободно пошаљите е-маил: info@habit.rs.